TS1
 
U srijedu, 08. ožujka 2023. godine s početkom u 13:30 sati u prostorijama Udruge "OSI" Kutina, održan je timski sastanak Predsjednice, Voditeljice, Koordinatorice i Osobnih asistenata po Programu naziva "Svaki OA uz svoga KOA".
Sastanak su otvorile Predsjednica Udruge i Voditeljica Programa pozdravljajući sve prisutne, nakon čega je uslijedilo upoznavanje Osobnih asistenata od strane Predsjednice Jozefine Kranjčec s novinama u odvijanju Programa, te njegovom nastavku. Predviđeno trajanje Programa je do 31.07.2023. godine, ali se očekuje nastavak odvijanja usluge osobne asistencije u sklopu Zakona o osobnoj asistenciji. Nakon što su Osobni asistenti upoznati s novostima o Programu, uslijedio je informativni razgovor prijašnjih i novih Osobnih asistenata, te njihova pitanja i dodatna pojašnjavanja Predsjednice, Voditeljice i Koordinatorice.
Za kraj sastanka priredili smo zakusku i mali poklon Osobnim asistenticama povodom Međunarodnog Dana žena, tako je sastanak završen u veseloj atmosferi i druženju.
 
TS2TS8TS14TS15TS3TS4TS6TS5