Dana, 23.12.2022. godine u 17:00 sati, u Hotelu Kutina održana je Godišnja skupština po delegatskom sistemu (21 član) Udruge osoba s invaliditetom Kutina. Skupština je otvorena pozdravnom riječi Predsjednice Udruge "OSI" Kutina, Jozefine Kranjčec, nakon koje slijedi čitanje Dnevnog reda Skupštine i Poslovnika, koji su jednoglasno usvojeni. U radno predsjedništvo Skupštine predloženi su i izabrani Jozefina Kranjčec, Renato Lipničan i Matko Matković, za Verifikacijsku komisiju su izabrane Ljiljana Romić, Štefica Dominić i Snježana Mokri, te Sanja Freh kao zapisničar.
Verifikacijska komisija je utvrdila da je prisutno 17 članova od 21, te da se Skupština može održati. 
Najvažnije točke dnevnog reda bile su:
- Rebalans Financijskog plana za 2022. godinu
- Prihvaćanje Upitnika o funkcioniranju sustava financijskog upravljanja i kontrola za 2021. god.
- Prijedlog Financijskog plana i Operativnog plana za 2023. god. 
 
Skupština je jednoglasno donijela odluku da je godišnja članarina za članove Udruge 7,00€, a mjesečna participacija za individualne tretmane logopeda i radnog terapeuta 14,00€.
 
Po završetku Skupštine uslijedila je prigodna priredba na temu Covid-a, koju su izveli mladi glumci iz Učeničkog doma Kutina, koji je partner Udruge "OSI" Kutina na Projektu "Individualnim tretmanima do zajedničke koristi - osnaživanje potrebitih u doba krize".
slika 1slika 2slika 3slika 4slika 5slika 6slika 7slika 11slika 12slika 15