Održan 7. sastanak Projektnog tima u sklopu projekta „Individualnim tretmanima do zajedničke koristi – osnaživanje potrebitih u doba krize“.

Dana 16.11.2022. u prostorijama Udruge „OSI“ Kutina održan je 6. sastanak Projektnog tima kojem su prisustvovali članovi tima.

Sastanku su prisustvovali: Jozefina Kranjčec, predsjednica Udruge „OSI“ Kutina, Vesna Butina, direktorica Udruge „OSI“ Kutina, voditeljica Projekta Romela Globan, psiholog Mirna Bjelić, logoped Žarko Popov, radni terapeut Lea Ovčarić, fizioterapeut Tomislav Žilajković, Koraljka Puran i Tomislav Hepner iz Udruge „OSI“ Kutina i Džemila Lukač iz Učeničkog doma Kutina.

Projektni tim je predsjednica Udruge „OSI“ Kutina obavijestila o dosadašnjim aktivnostima i radu po pitanju Projekta.

Također je istaknuto da s 31.10.2022. god. gubimo uslugu fizioterapeuta jer mu po programu završava Ugovor o radu. Usluge radnog terapeuta se nastavlja dalje ali najvjerojatnije sa smanjenom satnicom zbog nedostatka financijskih sredstava.

Što se tiče daljnjih aktivnosti vezanih za Projekt istaknuto je da se aktivno radi na organizaciji edukativnih radionica po osnovnim školama u Kutini i okolici.

Ovaj Projekt provodi se u okviru Poziva – „Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva (OCD) za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“.

sastanak 1sastanak 2sastanak 3sastanak 4sastanak 5