U Bjelovaru, 03. lipnja održan je XV. susret Udruga osoba s invaliditetom Hrvatske - Bjelovar 2022. uz moto "Budimo promjena koju želimo vidjeti u svijetu, budimo aktivni". Događaju se odazvao veliki broj članova suradničkih udruga iz Bjelovara, Siska, Križevaca, Grubišnog Polja, Daruvara, Krapine, pa tako i naša Udruga "OSI" Kutina, a održan je s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. U najvećoj mjeri informiranje javnosti provodimo kroz okupljanja, konferencije, objavama u medijima, te održavanjem prigodnih kulturnih, sportskih i zabavnih programa. Na taj način se pojačava vidljivost rada udruga i utječe se na poboljšanje percepcije udruga u široj javnosti.

PREDSJEDNICA BJ

Susret je otvoren pozdravnom riječi domaćina, a prisutne je ispred Udruge "OSI" Kutina pozdravila Predsjednica Udruge Jozefina Kranjčec, te ih informirala o novom, nedavno donesenom Zakonu o socijalnoj skrbi u čijem kreiranju je intenzivno sudjelovala.

U sportskom dijelu natjecanja, članovi udruga svoje su snage odmjerili u visećoj kuglani, pikadu i bacanju krugova, nakon čega je uslijedilo proglašenje pobjednika, podjela priznanja, zajednički ručak i kulturno-zabavni program. Ovim putem se još jednom zahvaljujemo našim članovima koji su sudjelovali u natjecanju i postigli zapažene rezultate.

OBB4OBB3OBB5OBB6OBB7OBB8OBB9OBB1OBB2