Održan 4. radni sastanak Projektnog tima u sklopu projekta :

„Individualnim tretmanima do zajedničke koristi – osnaživanje potrebitih u doba krize“.

Dana 25.05.2022. u prostoriji Udruge „OSI“ Kutina održan je 4. radni sastanak Projektnog tima kojem su prisustvovali članovi tima.

Sastanku su prisustvovali: Jozefina Kranjčec, predsjednica Udruge „OSI“ Kutina, Vesna Butina, direktorica Udruge „OSI“, voditeljica projekta Spomenka Kosina, Tomislav Žilajković, fizioterapeut, Lea Ovčarić, radni terapeut, Mirna Bjelić, psiholog,Vesna Stojić Filičić – predstavnica iz Učeničkog doma Kutina,Biserka Stojić iz Zaklade „Sandre Stojić“ te ostali suradnici.

OB2

OB1

Na sastanku je Projektni tim obaviješten o dosadašnjim odrađenim aktivnostima u tijeku Projekta, kao što su održane radionice u osnovnim školama za učitelje i djelatnike, psihološka radionica za djelatnike civilnih organizacija i širu javnost, te pružanje kontinuiranih usluga fizioterapeuta, radnog terapeuta, logopeda i psihologa u okviru odobrenog Projekta.

OB4

OB3

Dogovoreno je provođenje ostalih aktivnosti predviđenih Projektom, te su uzete u obzir sugestije i primjedbe prisutnih.

Ovaj Projekt se provodi u okviru Poziva – „Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva(OCD) za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“.

Capture amblem za web objave