Održana psihološka radionica Udruge „OSI“ u Kutini u Učeničkom domu u Kutini za projekt:

„Individualnim tretmanima do zajedničke koristi – osnaživanje potrebitih u doba krize“.

 

Dana 13.05.2022. u Kutini, s početkom u 11.00h u Učeničkom domu u Kutini Udruga „OSI“ Kutina održala je psihološku radionicu povodom odobrenog Projekta koji je odobren od Ureda za udruge RH (PT1) i NZRCD (PT2), a financiran iz ESF i Državnog proračuna.

Psihološka radionica je održana za djelatnike lokalnih organizacija civilnog društva i ostale zainteresirane građane na temu: „ STRES – simptomi , uzroci i kako ga se riješiti“.

Radionicama su prisustvovali: djelatnici Udruge „OSI“ Kutina, diplomirana psihologinja Mirna Bjelić , djelatnici Pučkog otvorenog učilišta Kutina, djelatnici Udruge slijepih Kutina.

Na psihološkoj radionici je gđa. Mirna Bjelić objasnila što je stres, koji su simptomi stresa, što ga uzrokuje, te na koji način se suočiti s njim i kako ga riješiti.

Sa sudionicima radionice psihologinja je prokomentirala uzroke nastajanja stresa u svakodnevnom životu privatno i poslovno kod ljudi, te na koji način ga možemo kao pojedinac suzbiti ili ublažiti njegovo djelovanje i posljedice na osobu.

Također dane su smjernice koje aktivnosti ljudi mogu poduzeti kako bi se svakodnevno mogli nositi sa stresom (kao što je fizička aktivnosti, hobiji, čitanje, vježbe disanja itd.)

ED1

ED2

ED5

ED4

ED3

ED0

Capture amblem za web objave