I ove godine Udruga OSI - osoba s invaliditetom Kutina dariva svoje male članove.

Sv. Nikola je uz pomoć donatora Grada Kutine, Grada Popovača i Općina Lipovljani kao i same Udruge „OSI“  mogao kupiti velikeeeee poklone.

I Učenički dom Kutina priložio je DVD s predstavom „Ježeva kućica“ koju bi nam odglumili uživo kao i svake godine , ali zbog pandemije djeca će moći uživati u snimci te ju gledati koliko god žele.

Naši Tomislav, Beta i Vesna bili su vrijedni i zapakirali poklone  Sv. Nikoli. Po njih će doći roditelji u petak u prostorije Udruge zbog izbjegavanja kontakta u skladu  s epidemiološkim mjerama.

Sva djeca koju Sv. Nikola dariva primila su poštom čestitku koja je ujedno i bojanka s pozivom zbog dodjele poklona osmišljenu i realiziranu od strane našeg dragog radnog terapeuta Tamare. U njoj je rečeno da je Sv. Nikola u samoizolaciji zato jer se kretao po trgovinama i kupovao poklone pa je sada zadužio svoje pomagače podijeliti poklone. No zdrav je i uskoro se vraća na svoj put.

Sv. Nikola, Predsjednica Udruge Jozefina Kranjčec kao i svi djelatnici Udruge vesele se podjeli paketa, a najveći poklon će im biti zadovoljstvo njenih malih članova.

rsz 31

rsz 14