04d814c7 fe02 4feb ac1c 8164bfd97c17

Udruga „OSI" Kutina u 2019. godini provodila je 15 projekata te je prošle godine odobreno 5 projekata, 2 programa i 2 projekta iz Udruge „OSI". Predsjednica Udruge Jozefina Kranjčec istaknula je kako je to uspjeh cijele Udruge te je posebno istaknula i pohvalila stručni tim kao i sve zaposlene asistente i žene koje pružaju izvaninstitucionalnu socijalnu uslugu – pomoć u kući. „U 2019. Udruga „OSI" imala je zaposleno 45 osoba plus 3 osobe na stručnom osposobljavanju.“, rekla je predsjednica Udruge te je dodala kako „Udruga „OSI" napreduje kako po broju i vrstu pruženih usluga tako po broju odobrenih projekata, visini pribavljenih financijskih potpora i povećanom broju zaposlenih. Udruga je u 2019. godini ostvarila prihod od 3.02 mil kn koji je ostvaren kroz programe i projekte i utrošen za pružanje socijalnih usluga i poboljšanje kvalitete života članova Udruge i zaposlenih osoba.“, naglasila je predsjednica Udruge „OSI".

7ca85be2 3538 4d40 901c 850588b377ad

Na redovnoj Skupštini Udruge „OSI" Kutina najavljen je i novi veliki projekt; izgradnja vlastitog Centra za pružanje socijalnih usluga i obavljanje Osnovne djelatnosti Udruge.

fe479688 3790 4e53 bd57 b1232196311d

Udruga nada se kako će Grad pomoći u pronalasku lokacije za izgradnju Centra, a Udruga će iduće godine pribaviti potrebnu dokumentaciju.