Djelatnici i volonteri Udruge "OSI" Kutina obišli su danas teško pokretne i nepokretne članove Udruge te su im uručili životne pakete kako bi im pokazali da uvijek misle na njih.

volim

Ujedno su i obilježili Međunarodni dan volontera koji se održava 05. prosinca, istaknula je Jozefina Kranjčec, predsjednica Udruge "OSI" Kutina.

volim1

"Njima nije toliko bitno da mi njima donesemo životne poklone, nego se vesele nama što mi dođemo, što s njima lijepo porazgovaramo. Oni nam kažu svoje probleme, što je onda nama nova zadaća da im to probamo ispuniti, ali im je najbitnije da ih obiđemo i da oni vide da i na njih još uvijek netko misli, a to je njihova Udruga!" Izjavila je predsjednica Udruge Jozefina Kranjčec.

Predsjednica Udruge se zahvalila svima koji su pomogli u financiranju "životnih poklona" (Sisačko-moslavačka županija, ured župana, gradovi Kutina, Novska i Popovača te općine Lipovljani i Velika Ludina).