Utorak, 17 Listopad 2017

Potpisivanje ugovora u Zagrebu

rsz 20170717 110934

Potpisivanje Ugovora o dodjeli financijskih sredstava programu  za provedbu prve godine trogodišnjih programa „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju  udruge“ (za razdoblje od 2017. do 2020. godine) održano je u ponedjeljak, 17. srpnja 2017. godine, u 11 sati, u zgradi "Kockica", Zagreb.

rsz 20170717 110916             rsz 20170717 110930

Predsjednica Hrvatskog saveza Udruga osoba s tjelesnim invaliditetom, Zagreb i Udruge "OSI" Kutina, potpisala je dva ugovora za navedene organizacije putem kojih će se kroz naredne tri godine provoditi razne aktivnosti i pružati mnogobrojne izvaninstitucionalne usluge djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom. Osim navedenog MDOMSP prihvaćanjem oba prijedloga programa omogućilo je nova zapošljavanja kvalitetnih stručnjaka koji će provoditi predložene aktivnosti.

rsz rsz 20170717 113006         rsz rsz 20170717 114152

HSUTI će tako nastaviti provođenje Ljetnog kampa za osobe s invaliditetom i održavati simpozij za voditelje udruga članica radi stjecanja novih znanja, a Udruga "OSI" će nastaviti s provođenjem aktivnosti u poludnevnom boravku za osobe s invaliditetom i igraonicama za djecu s teškoćama u razvoju te organizacijom raznih edukativnih radionica za članove udruge, njihove obitelji i ostale sugrađane u lokalnim zajednicama na čijem području djeluje Udruga "OSI".