Subota, 18 Kolovoz 2018
A+ R A-

Redovna izvještajna skupština 28.04.2017.

               

Delegati Udruge "OSI" održali su redovnu izvještajnu skupštinu 28.04.2017.god. u obrtu za ugostiteljstvo "Kod Mate". Od 21 člana Delegatske skupštine bilo je prisutno 17 delegata. Skupštini su nazočili zaposlenici Udruge "OSI" i gosti: gradonačelnik Kutine, Andrija Rudić i kandidat za gradonačelnika, Zlatko Babić.

                         rsz dsc09405          rsz dsc09426

                                rsz dsc09434             rsz dsc09429

Predsjednica Udruge "OSI" Kutina, Jozefina Kranjčec, osvrnula se na rad Udruge u protekloj, 2016.godini, koji je predstavila svim nazočnima putem Powerpoint prezentacije. Ista je uključivala prikaze financijskog poslovanja gdje se može jasno vidjeti napredak i povećanje prihoda kroz godine.

Predsjednica je naglasila kako ćemo ovim tempom postati poduzeće te da je obim posla povelik za jednu Udrugu. Svakako je potrebna suradnja s lokalnom samoupravom kao i ministarstvima, županijom i lokalnim organizacijama civilnog društva kao i poduzetnicima. Također, Predsjednica je stavila naglasak na "Korporativno volontiranje" na koje se sve više potiče kako bi se poboljšala suradnja OCD i Korporacija.

                                rsz dsc09411             rsz dsc09414

                                rsz dsc09415             rsz dsc09423

Gospoda, Andrija Rudić i Zlatko Babić , pohvalili su rad Udruge te pokazali interes za buduću suradnju kako bi zajedničkim snagama poboljšali život lokalne zajednice kojoj pripadaju i osobe s invaliditetom, odnosno naši članovi. 

Pohvale smo primili i od delegata te Predsjednika Nadzornog odbora. Isti su izrazili zadovoljstvo radom Udruge, Predsjednice i stručnog tima koji su unatoč mnogim problemima u Vladi i manjku natječaja u 2016.godini, stručno i predano odradili svoje zadatke od administracije, pisanja i pravdanja programa/projekata do zapošljavanja novih ljudi, a sve za bolji i kvalitetniji život OSI.

                                rsz dsc09427             rsz dsc09428

                                rsz dsc09430             rsz dsc09433

 

Ovu prigodu, iskoristili smo za promociju novog Projekta financiranog iz ESF naziva "Svaki dan uz OA olakšan 2"      vrijednog 2 mil. kn, putem kojeg smo pružili uslugu osobne asistencije za 16 osoba s invaliditetom te zaposlili 5 novih osobnih asistentica + 11 "starih" na 24 mjeseca.

 

rsz dsc09421

 

 

Nakon odrađene Skupštine, svi uzvanici ostali su na ručku uz ugodno druženje.

Druženje smo završili kavom, nakon koje smo "krenuli" u produženi vikend. 

 „Web stranica je redizajnirana u sklopu projekta „Osnažimo obitelj ovisnih članova“ kojeg financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.“ 

 

                                   

 

Naziv projekta: „Osnažimo obitelj ovisnih članova“

Nositelj projekta: Udruga OSI – osoba s invaliditetom Kutina 

Partneri na projektu: Dječji vrtić Kutina i Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Kutina

 Suradnici na projektu: Grad Kutina i Centar za socijalnu skrb Kutina. 

Trajanje projekta: 14 mjeseci;  Ukupna vrijednost projekta: 1.092.605,70 HRK financira EU.“