Radovi u dvorištu u ulici A.Šenoe 2 su napokon gotovi! Ovim putem se zahvaljujemo volonterima koji su nam pomogli, ali i Zakladi Istra na financijskoj potpori.

DSC05661 Medium

Unatoč lošem vremenu, uspjeli smo sve završiti u predviđenom roku. U sklopu Projekta predviđene su aktivnosti uređenja i oslikavanja zida, uređenje dvorišta te ličenje vrata, stolova i klupa. Sve aktivnosti po Projektu su provedene, a naši članovi su oduševljeni starim/novim prostorom za boravak.

Trajanje Projekta bilo je u periodu od 15.04.2016.- 06.05.2016.godine. Cilj građanske akcije pod nazivom "(U)družimo se"  je potaknuti volonterski rad u našoj zajednici te uljepšati prostor kojim se služe korisnici Udruge OSI- osoba s invaliditetom i mnoge druge udruge u zgradi. Vrijednost projekta je 9.278,92 kn, a natječajni program „Naš doprinos zajednici“ je organizirala Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz Pule.

Nositelj projekta je Udruga „OSI“ Kutina, u sklopu kojeg djeluje Lokalni volonterski centar. Voditeljica projekta je Ivana Šiško.

DSC05657 Medium   DSC05667 Medium

DSC05674 Medium    DSC05683 Medium